Hal make-over

Hal make-over Italian style | Bekijk mijn vorige post om te zien hoe je mee kunt doen aan de muurboog Give-Away van dit prachtige naadloze behang met Italiaans landschap. Om de meterkast hebben we een oude kast geplaatst die we door de helft zaagde en zwart hebben geschilderd voor wat extra Italiaans temperament. Ook de radiator schilderde ik zwart zodat hij mooier opgaat in het geheel. Fatboy heeft een heel handig nieuw plakje ‘Edison the Petit Residence’ waar je o.a. sleutels en make-op op kwijt kunt en in combinatie met de spiegel en het lampje perfect voor in de hal! 

Edison the Petit residence Fatboy.com

Shop hier het naadloos fotobehang Brad met Italiaans landschap.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: