Blog

Hal make-over

Hal make-over Italian style | Bekijk mijn vorige post om te zien hoe je mee kunt doen aan de muurboog Give-Away van dit prachtige naadloze behang met Italiaans landschap. Om de meterkast hebben we een oude kast geplaatst die we door de helft zaagde en zwart hebben geschilderd voor wat extra Italiaans temperament. Ook deContinue reading “Hal make-over”

DIY Ikea Billy boekenkast

De tvkamer kreeg een indrukwekkende make-over met als eye-catcher een Ikea hack van de Billy boekenkast. Lees hier hoe wij deze DIY aan pakte en heel de kamer een andere look gaven. Ik ben zo waanzinnig blij met het eindresultaat van deze tv/speelkamer! We hebben alleen de raamkozijnen en één deur nog wit gelaten. WeContinue reading “DIY Ikea Billy boekenkast”

Binnenkijker vtwonen

BINNENKIJKEN IN EEN HERENBOERDERIJ IN HILLEGOM Ze woonden amper een jaar in een nieuwbouwhuis toen Sofie en Raymon met heel hun hart een huis met historie kochten. Bij de verbouwing van deze herenboerderij zochten ze zo veel mogelijk naar originele elementen, niet naar perfectie. In hun interieur wordt een levendige mix van vintage en nieuwContinue reading “Binnenkijker vtwonen”

Binnenstebuiten tv

‘Anerozemone’ prijkt er op de gevel van de statige herenboerderij van Raymond en Sofie de Kruijff in Hillegom. Vermoedelijk vernoemd naar de dochters van de rijke bollenboer die het statige pand in de vorige eeuw bewoont. Ruim drie jaar staat het te koop, totdat Sofie haar oog erop laat vallen en de oude boerderij binnenContinue reading “Binnenstebuiten tv”


Volg mijn blog

Ontvang nieuwe berichten direct in je mailbox.

%d bloggers like this: