Modern vloerkleed – Field Terra Rood

De dagen worden weer kouder en dat vraagt natuurlijk om een warm en zacht vloerkleed. Ik wissel graag om de paar jaar van vloerkleed omdat wij hier echt op leven. Dan heb ik het vooral over de kinderen uiteraard. Ik kies dan ook altijd een kleed uit voor een leuke prijs waardoor dit ook kan. Na de metamorfose van onze speelkamer, a.k.a. blauwe kamer, is het oude kleed niet meer terug de kamer in gegaan. Gewoonweg omdat hij te saai was…

Opzoek naar een mooi warm kleed dus! Bij een vloerkleed is het belangrijk dat hij match bij het kleurenpallet van de ruimte. In dit geval zocht ik een rood kleed in de zelfde tint als het plafond. Het kleed moest natuurlijk wel volgens de laatste trends een print met organische vormen hebben.

Een vloerkleed moet matchen bij het het kleurenpallet van de ruimte. Kijk dus goed welke kleur er zeker in moet zitten.

Zoals jullie weten hou ik ervan om mijn interieur steeds iets te veranderen. Dit doe ik vooral door items te verplaatsen naar een andere ruimte en meubels net weer anders neer te zetten. Het idee kwam dan ook in mij op dat ik een modern vloerkleed zocht dat zowel in de blauwe kamer als in de zitkamer mooi moest staan.

De zitkamer heeft heel veel warme terra en roesttinten net zo als het Field Terra Rood vloerkleed van Volero. Ook heb ik hier onlangs meer zachte organische vormen toegevoegd zodat de ruimte je als het ware omarmd. Waar hij in de blauwe kamer heel erg afsteekt en een echt eye-catcher is gaat hij in de zitkamer helemaal op in het geheel. Het vloerkleed zorgt hier voor een oase van rust.

Modern vloerkleed – Field Terra Rood blend hier helemaal in tussen de warme tinten

Door het gebruik van warme tinten en organische vormen zal een ruimte je omarmen en een warm gevoel geven.

Het is natuurlijk heel verstandig om een vloerkleed te kiezen die overal in huis mooi staat. Je kunt hem bijvoorbeeld ook verplaatsen naar jouw slaapkamer om het daar wat knusser te maken.

Nu komen we alleen in de situatie terecht dat ik niet kan kiezen waar ik dit mooie vloerkleed neer ga leggen….

Ben jij ‘team terra’ of ‘team blauw’ ?

Bij Volero hebben ze nog veel meer moderne vloerkleden en dus genoeg keuze om een passend kleed bij jouw ruimte te vinden.

Ook dit mooie Field vloerkleed is nog in verschillende kleuren verkrijgbaar. Ben je gek op de vorm maar durf je nog niet zo goed te spelen met kleur? Dan is de grijze variant wellicht een goede keuzen. Mocht je een retro vibe willen neerzetten.. ga dan voor de gewaagde gele variant. Wanneer ik overigens de gele versie van het vloerkleed in mijn terra zitkamer zou neerleggen zou hij ook heel mooi met de okergele bank matchen en helemaal niet zo heftig zijn. Bij de blauwe kamer zou ik er een echte statement mee kunnen maken.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Volero.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: